Menu Luk

DÆK OG FÆLGE

Skift af dæk

Få tjekket dine dæk hos mig.

Flere kører rundt på enten for gamle eller forkerte dæk-typer til deres bil – uden at vide det.

Kom ind og lad mig tage et kig på dine dæk og fælge. Er de i orden, kan du trygt køre videre.

Er de for slidte, eller har de andre fejl, kan jeg hjælpe dig og fortælle hvilke muligheder du har – og jeg kan også sørge for at give dig et godt tilbud på nye kvalitetsdæk.

FÆLGE

Fælge

Har du brug for et nyt look til din bil – eller skal du have fælge til f.eks. vinterdæk?

Det er langt fra ligegyldigt hvilke fælge, du bruger til din bil. Fælge har nemlig flere funktioner og kvaliteter. Det kan være at størrelsen eller bredden skal holde sig inden for nogle bestemte størrelser? Det kan være at fælgene skal kunne klare et bestemt akseltryk, eller det kan f.eks. være at indpresningsdybden skal være x-antal mm.?

Lad mig se, hvad jeg har på lager til dig, og hvad jeg kan skaffe hjem til dig. jeg kan sikkert finde nogle kvalitetsfælge til dig, som du er sikker på, passer til din bil, så du også er sikker på at den kan køre gennem det næste bilsyn.